Nuspręskite PCB plokštės sluoksnių skaičių

- 2021-11-10-

Nuspręskite sluoksnių skaičiųPCBlenta
1. Tikslas:PCBplokštės naudojamos įvairių tipų paprastoje ir sudėtingoje elektroninėje įrangoje. Todėl turite išsiaiškinti, ar jūsų programa turi minimalių ar sudėtingų funkcijų.
2. Reikalingas signalo tipas: sluoksnių skaičiaus pasirinkimas taip pat priklauso nuo signalo, kurį jie turi perduoti, tipo. Signalas skirstomas į aukšto dažnio, žemo dažnio, žemės arba galios. Programoms, kurioms reikia kelių signalų apdorojimo, jums reikės daugiasluoksnės PCB. Šioms grandinėms gali reikėti kitokio įžeminimo ir izoliacijos.
3. Kiaurymės tipas: Kitas svarbus veiksnys, į kurį reikia atsižvelgti, yra kiaurymės pasirinkimas. Jei nuspręsite palaidoti „Vias“, gali prireikti daugiau vidinių sluoksnių. Todėl atitinkamai galite atitikti daugiasluoksnius reikalavimus.
4. Reikalingas signalo sluoksnių tankis ir skaičius: PCB sluoksnių skaičius taip pat priklauso nuo dviejų svarbių veiksnių – signalo sluoksnio ir kontaktų tankio. Sluoksnių skaičius PCB plokštėje didėja, kai mažėja kaiščio tankis. Smeigtuko tankis yra 1,0.
5. Reikiamas plokštumų skaičius: PCB plokštės maitinimo ir įžeminimo plokštumos padeda sumažinti EMI ir apsaugo signalo sluoksnį. Todėl sluoksnių pasirinkimas vėl priklausys nuo reikalingų plokštumų skaičiaus.
6. Gamybos kaina: nors tai yra pagrindinis reikalavimas, tai yra vienas iš lemiamų veiksnių renkantis sluoksnių skaičių 1-20 sluoksnių.PCBlentos dizainas. KainaPCBplokščių gamyba priklauso nuo kelių sluoksnių. Daugiasluoksnės PCB plokštės yra brangesnės nei vieno sluoksnio PCB plokštės. Gamybos sąnaudos labai priklausys nuo aukščiau nurodytų reikalavimų.
PCB board