Rockchip: RK3588, kaip vienas iš nedaugelio geriausių lustų vidaus rinkoje, gali konkuruoti su pirmaisiais gerai žinomais tarptautiniais lustais

- 2023-03-30-




Neseniai „Rockchip“ bendrovė agentūros apklausoje pareiškė, kad RK3588, bendrovės pavyzdinis produktas, yra vienas iš nedaugelio geriausių išmaniųjų kabinos lustų vietinėje šalyje, kuris gali konkuruoti su pirmaisiais gerai žinomų tarptautinių prekės ženklų lustais.

RK3588 gali palaikyti septynių ekranų išmaniosios kabinos ekraną ir suteikti tiesioginę prieigą prie kelių kamerų. Be to, su išmaniosiomis apdorojimo galimybėmis RK3588 gali realizuoti įvairias funkcijas, tokias kaip vairuotojo / keleivio stebėjimas.
 
Dėl savo puikaus veikimo ir tinkamo lusto apibrėžimo RK3588 laimėjo geriausių klientų bendradarbiavimą įvairiose antrinėse pramonės šakose ir klientų daugelyje kitų pramonės šakų aštuoniomis nustatytomis taikymo kryptimis, ty didelio ekrano įrenginiuose, debesijos paslaugų įrenginiuose ir krašto kompiuterijoje, -Galinės kameros, NVR, išmaniosios automobilių kabinos, planšetiniai kompiuteriai, ARMPC ir AR/VR. Nuolat RK3588 bus naudojamas plėsti vis daugiau produktų taikymo scenarijų.
Šiais metais RK3588 rinkodaros grupė tęs pirmiau nurodytą taikymo kryptį ir ieškos naujų potencialių pramonės programų, tokių kaip transliavimo mašinų produktai, SBC ir kt.

„Rockchip“ įmonė taip pat išreiškė, kad RK3588 yra pramonėje pirmaujanti aukščiausios klasės AIoT lustų platforma, skirta didelio našumo, kelių scenarijų programoms. Tačiau žinoma, kad AIoT būdinga scena ir fragmentiškumas. Ir RK3588 šią problemą išsprendė geriau nei kiti produktai. RK3588 pasižymi palyginti subalansuotu našumu ir patenkina klientų poreikius aštuoniomis taikymo kryptimis. Jis gali pateikti išsamius sprendimus klientams daugelyje pramonės šakų be ribotos traukos dėl rinkos susiskaidymo. Taigi RK3588, kaip universalios platformos tipo lustai, gali geriau patenkinti įvairius AIoT poreikius, ypač aukštos klasės programose