Didelio našumo sprendimas, skirtas Raspberry Pi Benchmarking-RK3566 SBC vienos plokštės kompiuteriui

- 2023-12-27-

Jei ieškote ekonomiško, didelio našumo vienos plokštės kompiuterio sprendimo, ieškokite RK3566 SBC. Šis SBC, veikiantis naudojant „Rockchip RK3566 SoC“, yra puiki Raspberry Pi alternatyva, nes jis yra ekonomiškas ir vis dar pasižymi aukščiausio lygio našumu.


RK3566 centre yra 1,8 GHz keturių branduolių procesorius su dviem Cortex-A55 branduoliais ir dviem Cortex-A75 branduoliais. Įrengtas dviejų gigabaitų RAM ir 16 gigabaitų „flash“ atminties, šis SBC suteikia vartotojams daugiau lankstumo dirbant, mokytis ir žaisti įrenginiu.


Kalbant apie programinę įrangą, RK3566 SBC palaiko daugybę operacinių sistemų, įskaitant Android ir Ubuntu. Nesvarbu, ar norite jį naudoti kaip medijos centrą, failų serverį ar kūrimo platformą, šis SBC yra universalus ir ekonomiškas sprendimas, kuris nenuvils.


Prekės savybės

▶Rockchip RK3566 naudojamas kaip pagrindinis lustas, 22 nm proceso technologija, 1,8 GHz pagrindinis dažnis, integruotas keturių branduolių 64 bitų Cortex-A55 procesorius, Mali G52 2EE grafika.

▶Žoliapjovė ir nepriklausomas NPU;

▶Su 1TOPS skaičiavimo galia gali būti naudojamas lengvoms AI programoms;

▶Palaiko 1 kanalo 4K60 kadrų dekoduotą vaizdo išvestį ir 1080P kodavimą;

▶Daugybė integruotų periferinių įrenginių, integruotas gigabitinis Ethernet, USB3.0, USB2.0, HDMI, Mini PCIe, MIPI ekrano sąsaja, MIPI kameros sąsaja ir kiti išoriniai įrenginiai, rezervuoti 40Pin nenaudojami kaiščiai, suderinami su Raspberry PI sąsaja; Plokštė suteikia įvairias atminties ir saugyklos konfigūravimo galimybes, tik 85*56 mm dydis, mažas energijos suvartojimas, didelis našumas, gali lengvai paleisti Linux arba Android sistemą;

▶„Android“, „Debain“ ir „Ubuntu“ operacinių sistemų vaizdai galimi įvairioms taikomųjų programų aplinkoms.

▶ Pateikite visą SDK tvarkyklių kūrimo rinkinį, projektavimo schemą ir kitus išteklius, patogius vartotojams naudoti ir antriniam vystymui.





Produkto dydžio lentelė ir techninės įrangos ištekliai




Produkto parametrai


Modulis: TP-1 (su 1 Gigabit tinklo prievadu)


Maitinimo sąsaja: 5V@3A DC įvestis, C tipo sąsaja


Pagrindinis lustas: RK3566 (keturių branduolių Cortex-A55, 1,8 GHz, Mali-G52)


Atmintis: 1/2/4/8 GB, LPDDR4/4x, 1056 MHz


Belaidis tinklas: 802.11ac, dviejų juostų belaidžio tinklo plokštė, iki 433Mbps tiekimas; Bluetooth palaiko BT4.2 protokolą


HDMI: Mini-hdmi 2.0


Ekrano prievadas: MIPI-DSI


MIPI ekranas: sąsaja, galite prijungti MIPI ekraną


MIPI-CSI kameros sąsaja: galite prijungti OV5648 kamerą


USB: C tipo sąsaja *1 (OTG), kuri bendrinama su maitinimo sąsaja;


40 kontaktų sąsaja: C tipo sąsaja *1 (HOST), kurios negalima naudoti maitinimo šaltiniui


Derinimo nuoseklusis prievadas: Suderinamas

su Raspberry PI 40Pin sąsaja, palaiko PWM, GPIO, I²C, SPI, UART

funkcijas


TF kabina: numatytasis parametras yra 1500000-8-N-1


Produkto taikymas


Išmanieji šliuzai, NAS asmeninė saugykla, pramoniniai šliuzo krašto kompiuteriai, namų gigabitinių tinklų kūrimas, delniniai įrenginiai, išmanieji verslo ekranai, išmanioji mažmeninė prekyba, automobilių centrinis valdymas, televizorių dėžutės (garso ir vaizdo pramogų grotuvai), karaokė, dronai, robotai, namų saugumo stebėjimas , išmanieji namai, išmanioji energija, pradinio lygio nešiojamieji kompiuteriai ir planšetiniai kompiuteriai